• Ny seger 3-0 borta mot Kålltorp

Efter en riktigt bra prestation tog vi en ny skalp, denna gång mot ett spelskickligt Kålltorp. Det var riktig kamp på en sen torsdagstid. Kålltorp var bollsäkra och med precisa passningar gärna kross gjorde att vi fick försvara ett stort fält. De kom ofta med löpningar på djupet. Kålltorp hade mest boll utan att få till några farliga situationer. Vi stod upp bra och slet oss sakta in i matchen. Redan tidigt i matchen hade Hjalmar ett jätteläge men lyfter bollen lite ovanför ribban. I 29 min jobbar Tobbe till sig bollen och i kamp med tre Kålltorpspelare vinner han bollen, spelar ut på vänsterkanten där Lycke sprintar sig loss, spelar in och vid bortre stolpen dyker Hjalmar upp och stöter in ledningsmålet och ställningen står sig halvleken ut. I andra fortsätter Kålltorp sitt fina snabba passningsspel, men vi ligger rätt i positionerna och gör jobbet fullt ut. I 76 minuten får vi ett inkast nästan nere vid hörnflaggan, Gimpel spelar in till Lycke som åter spelar fram Hjalmar, han vänder bort en försvarare och placerar in bollen vid bortre stolpen till 2-0. Nu mattas Kålltorp och efter en frispark som Rhodin snyggt lyfter in kan Hjalmar göra hattrick och nicka in 3-0, som också blir slutresutatet. En eloge till hela laget för en härlig inställning och noggranhet! A-Lag Herrar för 16 dagar sedan 1kommentar
  • Matchlänk 5 april Floda BoIF - Björndammens BK/Öjersjö IF

Floda BoIF - Björndammen/Öjersjö A-Lag Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger i premiären!

En härlig seger. Efter några tveksamma träningsmatcher var full tändning och vi jobbade över hela planen. Björndammen ville rulla bollen och vi pressade högt och ledde spelet efter ca 10 min har vi ett friläge men inte bättre än en stolpträff. Några minuter senare får Björndammen en frispark och vi är lite för heta och går bort oss, bollen dimper ner och med enkel tutch stöter han i 0-1. Efter 32 min får vi en hörna och ett hårt inspel på marken, Hjalmar trycker till otsgbart i första stolpen 1-1. I 32 min rycker Hjalmar sig loss och ris ned, straff som Albin Carlmark sätter och vi har 2-1, som står sig halvleken ut. I andra dominerar vi kraftigt får tag i Björndammens bolltrillande. I 50 min snabb löpning och inspel på bortre stolpen där Hugo Lycke stöter in 3-1. Bara en min senare springer åter ifrån försvaret och blir nerdragen bakifrån , ny straff och nu stegar Hjalle fram , som tyvärr missar. I 60 min trycker vi på och Gimpel möter på halvvollye skjuter i ribban ner i ryggen på målvakten och 4-1. I 69 min får vi ytterligare en straff efter en fällning bakifrån, och nu är det Hugo Lycke som bränner den. Matchen dör och utan skärpa så tappar vi fokus gör ett självmål och 4-2. Skön seger med god kämpainsats. A-Lag Herrar 5 apr 0kommentarer